آموزش پر کردن جوهر خودنویس

آموزش پر کردن جوهر خودنویس

نکاتی در مورد پر کردن جوهر خودنویس

استفاده از قلم های خودنویس در بین اهالی فرهنگ و ادب بسیار رایج است. اگرچه استفاده از این محصولات بسیار دیده می شود و خودنویس ها مورد استقبال همگان قرار گرفته اند اما نحوه ی استفاده از آنها دارای نکات مهمی می باشد که اگر رعایت نشود ممکن است سبب بروز مشکلاتی برای قلم های نفیس گردد.

یکی از ساده ترین امور در نگهداری از خودنویس های گران قیمت، شسشتو و تمیز کردن و پر کردن جوهر خودنویس آنها می باشد.

همانطور که میدانید خودنویس ها بگونه ای طراحی شده اند که جوهر را در نوک خود نگه می دارند. حال اگر نوک خودنویس بدرستی تمیز نشوند ممکن است آسیب ببیند. نوک خودنویس را می توان مهمترین قسمت یک خودنویس دانست.

نکته ی بعدی که لازم است برای استفاده از خودنویس ها بیاموزید نحوه ی شارژ مجدد فشنگ های خودنویس ها می باشد.

راه های مختلفی برای پر کردن جوهر خودنویس وجود دارد که ما به شما روش پمپی را آموزش می دهیم. در این مقاله قصد داریم به راهنمای پر کردن جوهر خودنویس بپردازیم و نکاتی هرچند خلاصه را در این باب برای شما تشریح نماییم. با ما همراه باشید.

راهنمای تمیز کردن خودنویس های شخصی

در ابتدا شما باید قطعات خودنویس را از هم جدا کنید. برای این امر درب خودنویس را برداشته و سپس سعی کنید به آرامی بدنه را از شل خودنویس جدا نمایید. بعد از این کار شل و پمپ و درب خودنویس را در یک لیوان آب قرار دهید.

این نکته را لحاظ کنید که حتما از آب سرد استفاده شود. مدت نگهداری سه قطعه ی یاد شده در لیوان آب سرد یک روز می باشد.

گاهی دیده شده است که افراد از آب گرم یا ولرم برای این عمل استفاده می کنند. باید این نکته را خاطر نشان کنم که استفاده از آب های گرم یا ولرم باعث نابودی نوک خودنویس شما می شود. در نتیجه اگر خودنویستان را دوست دارید حتما از آب سرد استفاده کنید.

بعد از انجام اینکار برای انکه مطمئن شوید جوهر به کلی از خودنویس خارج شده باید یک بار دیگر شل را زیر شیر آب سرد بگیرید.

بعد از اینکار نوبت خشک کردن است. حال باید یک پارچه نرم را بردارید و داخل درب خودنویس کنید و محیط را خشک نمایید. سپس شل و پمپ را بهم متصل می کنید و درب را بر روی آن قرار می دهید. در پایان تنها چیزی که برای شما می ماند یک خودنویس کاملا سالم و آماده به کار می باشد.

آموزش پر کردن جوهر خودنویس

راهنمای شارژ مخزن خودنویس

یکی از دغدغه های استفاده کنندگان خودنویس پر کردن جوهر خودنویس می باشد. هر خودنویسی هرچقدر هم که فوق العاده باشد یک روز نیاز به جوهر پیدا می کند. وظیفه ی نویسنده آن است که مخزن جوهر را دوباره شارژ نماید.

برای این کار ابتدا درب خودنویس را باز می نمایید و مانند فرایند شسشتوی خودنویس اقدام به جدا نمودن شل از بدنه می کنید. سپس محفظه را با پمپ های جوهری پر می کنید.

سعی کنید این فرایند را چندبار پشت هم انجام دهید تا مطمئن گردید که محفظه به کلی شارژ گشته و آماده استفاده است. بعد از استفاده از پمپ ها حتما نوک خودنویس را با پارچه ای نرم خشک نمایید تا جوهری بر روی ان باقی نماند. در پایان تنها کافیست شل را به بدنه متصل و درب را به آن وصل کنید.

حال خودنویس شما آماده برای نوشتن است و می توانید از نوشتن با ان لذت کافی را ببرید. خودنویس ها ابزار مهم انتقال مفاهیم در بین انسانها می باشند و جوهر در آنها نقش اساسی دارد. بدون جوهر، خودنویسی نیز وجود نخواهد داشت تا افراد از نوشتن با ان لذت ببرند.

نحوه شارژ جوهر خودنویس

جدای از اینکه برخی خودنویس های تولیدی موجود در بازار یک بار مصرف هستند و به محض اینکه جوهر آنها تمام شود باید به دور انداخته شوند، اما خوشبختانه برند شیفر چنین محصولاتی ندارد و تمام قلم های تولیدی آن از جمله خودنویس جزو محصولات نفیس و برتر بازارهای جهانی هستند و سالها می توانند همراه و ملازم شما در امر نوشتن باشند.

جوهر خودنویس های شیفر پس از تمام شدن به دو طریق کارتریجی و دستی شارژ می شود که در نوع کارتریجی به صورت آماده در بازار هست و تعویض می شود و در نوع دستی که با خرید جوهر و استفاده از مکانیزم تلمبه ای پر می شود.

 معمولا نوع دستی آن برای کسانی مناسب است که می خواهند زیاد درگیر تهیه کارتریج آن با وجود تحریم ها و احتمال پیدا نشدن آن در بازار نباشند.همچنبن اغلب مدل های خودنویس شیفر آنقدر عمر می کنند و بادوام هستند که ممکن است پس از سالها استفاده قدیمی شوند و کارتریج آنها به سختی گیر بیاید.

با این حساب استفاده از خودنویس دارای مکانیزم دستی شارژ جوهر برای استفاده های طولانی مدت بهتر به نظر می رسد.

آموزش پر کردن جوهر خودنویس

جنس و کیفیت خودنویس ها

جنس بدنه خودنویس ها معمولا از فلز و پلاستیک یا جواهرات است که البته نوک خودنویس ها ممکن است دارای جنسی متفاوت از بدنه آن باشد که در این صورت یک خودنویس دارای بدنه پلاستیکی می تواند نوکی از جنس فلز داشته باشد.

با اینحال چه جنس بدنه خودنویس شیفر و چه جنس ساخت نوک آن همواره از بهترین مواد و متریال چون انواع فلزات اعم از  فولاد، استیل یا جواهراتی چون طلا و نقره و… استفاده می شود.

یکی از ویژگی های بارز خودنویس شیفر استفاده از نوک اختصاصی inlaid Nib است که دارای روکشی از فلز کم یاب پالادیوم می باشد. در خصوص کیفیت قلم های شیفر هم تا این حد که اشاره کنیم به قلم شیفری که پس از ۱۸ ماه از یک کشتی غرق شده شکسته در زیر آب پیدا شده بود که همچنان قابل استفاده بوده و امروزدر موزه شیفر نگهداری می شود.

 

به دو روش می توان جوهر را به خودنویس رساند

استفاده از کارتریج جوهر

این روش بسیار ساده و متداول است بدین ترتیب که با خریداری کارتریج جوهر که در بازار با اصطلاحاتی مثل کپسول جوهر و یا فشنگی عرضه می شود و نصب آن روی سر قلم خودنویس به روش زیر جوهر خودنویس تامین می گردد. در صورت اتمام جوهر به سادگی می توان کارتریج جوهر جدیدی را جایگزین کارتریج قبلی نمود.

استفاده از پمپ جوهر

این روش بیشتر بین اهالی قلم متداول است و می توان با خریداری شیشه جوهر و استفاده از پمپ جوهر که داخل اغلب خودنویس های با کیفیت به عنوان پیش فرض قرار دارد اقدام به پر کردن مخزن جوهر نمود.

در این روش ابتدا باید پمپ روی سر قلم نصب و خالی از هوا باشد و سپس خودنویس را تا حدی که هوا داخل مخزن پمپ جوهر نشود داخل شیشه جوهر فرو ببریم.

سپس پمپ را چرخانده تا حدی که جوهر داخل مخزن پر شود. با انجام چند باره این کار مطمئن خواهید شد که هوایی داخل مخزن پمپ نمانده است و کاملاً پر از جوهر شده.

نکته مهم اینکه در هر دو روش باید دقت کرد که پمپ جوهر و یا کپسول جوهر ترجیحاً از همان برند قلم باشد چرا که سایز مخرج کارتریج پمپ جوهر باید با مدخل جوهر در سر قلم خودنویس تطابق داشته باشد اگر مخرج بزرگتر باشد جوهر پس می دهد و اگر کوچکتر باشد باعث آسیب زدن به مدخل جوهر در سر قلم خودنویس می شود .

آموزش پر کردن جوهر خودنویس

کلیدواژه : جوهر خودنویس
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *